Psychologenpraktijk S.P.E.L. Haarlemmermeer


De psychologen van S.P.E.L. zijn aangesloten bij diverse beroepsverenigingen. Dit betekent o.a. dat wij een beroepscode hebben en op regionaal nivo samen werken.

Sinds 16 maart bieden wij in het kader van de ontwikkelingen rond het Coronavirus ook telefonische consulten of beeldbellen via smartphone, tablet of laptop/desktop (vergelijkbaar met face-time en Skype) via een beveiligde weg.  


Psychologenpraktijk S.P.E.L. Haarlemmermeer


Psychologenpraktijk S.P.E.L. Haarlemmermeer in Hoofddorp is een praktijk van samenwerkende psychologen in de eerste lijn, d.w.z. in direct contact met de huisarts en de praktijkondersteuner van de huisarts.

Sinds 16 maart bieden wij in het kader van de ontwikkelingen rond het Coronavirus ook telefonische consulten of beeldbellen via smartphone, tablet of laptop/desktop (vergelijkbaar met face-time en Skype) via een beveiligde weg.    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Wachtlijst
Eigen risico

Eigen risico

Regelgeving

In 2020 geldt, net als in 2019, een eigen risico van €385 en er is een verwijzing door de huisarts vereist om voor vergoeding in aanmerking te komen.

 

Mw. drs. Edith Stutterheim

Mijn naam is Edith Stutterheim. Ik ben sinds januari 2018 (opnieuw) werkzaam bij S.P.E.L. Haarlemmermeer. Mijn opleidings- en werkgeschiedenis is divers.

Na het behalen van mijn doctoraaldiploma orthopedagogiek aan de Universiteit van Amsterdam heb ik meer dan 20 jaar als ‘gedragsdeskundige’ gewerkt in de zorg voor volwassenen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking, waaronder mensen met een autistische stoornis en mensen met ernstig Niet Aangeboren Hersenletsel. Hoewel ik in de tussentijd mijn BIG-registratie als GZ-psycholoog al gehaald had, ben ik later opnieuw afgestudeerd, nu aan de Universiteit Leiden, in de richting Klinische en Gezondheidspsychologie met Neuropsychologie als afstudeeraccent.

Vanaf 2008 werk ik als (behandelend) GZ-psycholoog. Ik ben werkzaam geweest in de poliklinische revalidatie voor volwassenen, waarbij ik zowel neuropsychologie (diagnostiek en begeleiding) heb gedaan als klinische psychologie (onderwerpen als depressie / angsten / trauma’s / negatief zelfbeeld / het leren leven met chronische ziekten / progressieve aandoeningen / pijn / vermoeidheid / enz.). Sinds ongeveer 8 jaar ben ik steeds meer werkzaam in de generalistische GGZ. Ik heb ervaring in zowel de basis GGZ als de gespecialiseerde GGZ.

Specialismen

U kunt bij mij terecht voor de meeste klachten die binnen de basis-GGZ behandeld worden, zoals

depressie, angstklachten, trauma, negatief zelfbeeld, rouw, moeite met omgaan met ingrijpende veranderingen in gezondheid en toekomstperspectief, en met persoonlijkheidsproblematiek (met de kanttekening dat langdurige behandeling van dit laatste niet binnen de basis GGZ kan worden gerealiseerd).

In mijn werk maak ik veel gebruik van cognitieve gedragstherapie, aangevuld met o.a. EMDR en schematherapie. Ik probeer steeds met u af te stemmen wat bij u past en ik vind een goede samenwerking tussen cliënt en psycholoog belangrijk.

Kwalificaties / Lidmaatschappen

  • Gezondheidszorgpsycholoog (BIG-register), nummer 19049885125.
  • Cognitief gedragstherapeut VGCT.
  • Aspirant lid Register Schematherapie / Vereniging Schematherapie.
  • Aspirant lid Vereniging EMDR Nederland.
  • Lid NIP; Psycholoog NIP.

Edith is aanwezig op maandagmiddag/ maandagavond en op donderdag.

Kamer van Koophandel: nummer 70987009.

 

 

 

 

Nieuwsberichten

S.P.E.L. Haarlemmermeer


22 mei 2019

Praktijkruimte te huur in Hoofddorp

Op dit moment hebben in ons pand een kamer te huur. Wij hebben plek voor een collega gz-psycholoog, een klinisch psycholoog of psychotherapeut. Wij bieden een fijne, professionele werkomgeving. Bij interesse graag contact opnemen via info@spel-haarlemmermeer.nl of 023-5632678.

Read more

12 okt 2018

Afscheid collega Marjanne Vermeer

Na vele  jaren in onze praktijk gewerkt te hebben, heeft onze collega Marjanne Vermeer afscheid van ons genomen. Zij gaat van haar welverdiende pensioen genieten. Wij bedanken haar voor haar collegialiteit en grote inzet voor de praktijk.

Read more

22 apr 2016

Website versleuteld - uw gegevens veilig verstuurd

Sinds vandaag is de hele website van S.P.E.L. Haarlemmermeer voorzien van een SSL certificaat. Dat betekent dat de site nu standaard gebruik maakt van een https:// website adres in plaats van http://.

Read more

12 feb 2016

Nieuwe website live

De nieuwe website van S.P.E.L. Haarlemmermeer is live gegaan!

Er is hard gewerkt om alle benodigde informatie aan de site toe te voegen zoals bijvoorbeeld een lijst met Veel Gestelde Vragen. De site is bovendien nu ook te bekijken met mobiele telefoons en tablets.

Read more